Behöver du hjälp av en rörmokare?

Hejsan hoppsan! Det gläder mig verkligen att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ännu ett inlägg. Tanken är att jag idag ska skriva om företaget KC Rör AB, det är företaget vars rörmokare i Stockholm hjälpte oss med ett läckande rör här hemma. Ni kan läsa vidare här ifall ni vill veta mer om dem som företag och deras arbete.

För några dagar sedan upptäckte vi att vattenkranen i köket inte fungerade som den skulle, det kom näst intill inget vatten hur vi än gjorde. När vi väl öppnade skåpet under diskhon märkte vi att ett av rören hade börjat läcka, vilket var anledningen till att vattnet inte kom upp till kranen. Min man fick torka upp allt vatten och ställa en hink under läckan medan jag letade upp en rörmokare i Stockholm, det tog mig inte allt för lång tid innan jag hittade KC Rör AB och kontaktade dem. Vi hade verkligen tur med att de hade tid att komma till oss och hjälpa till, vi var otroligt tacksamma för det. Vem vet annars hur lång tid det hade tagit innan vi hade fått hjälp med läckan. Sedan vill jag även uppmärksamma hur underbar hjälp vi fick av dem, de tog hand om problemet riktigt fort och allt jobb genomfördes väldigt bra dessutom. Man märkte att de visste precis vad de höll på med, vilket ledde till att vi fick ett helt rör som fungerade helt felfritt. Med det här inlägget skulle jag verkligen vilja tacka det här företaget vars rörmokare i Stockholm gjorde vårt liv lite enklare, samtidigt skulle jag vilja rekommendera dem till er ifall ni skulle vilja ha hjälp med något inom VVS.