Chansen att fiska på en ny plats

Hej, hej! Trevligt att du tittar in här för att läsa ett nytt inlägg. Idag ska det handla om företaget LO’s Vildmarks-Fiske HB, det är företaget som jag åkte med när jag för ett tag sedan åkte på en fiskeresa. Om ni efter det här inlägget är intresserade av att veta mer om dem och deras resor kan ni läsa vidare här.

Då jag bor i Stockholm har fisket kommit lite i kläm, jag bor mitt i storstaden och har inte lika nära till vatten som jag tidigare har haft. Innan bodde jag nämligen mitt ute på landet lite utanför Stockholm, då hade jag nära till sjöar där jag kunde fiska. När jag sedan flyttade in i storstaden förlorade jag den möjligheten med närhet till vatten, vilket har lett till att jag inte har kunnat fiska lika mycket som förut. Med tanke på att fiske ändå är ett stort intresse jag har så har jag lagt ner tid för att hitta något sätt att kunna fiska lite oftare. Jag har då sökt runt en hel del efter olika fiskeresor, då får jag möjligheten att fiska och även upptäcka nya vatten. När jag hittade det här företaget kände jag direkt att jag ville åka med dem på en fiskeresa, så jag pratade med en kompis som också älskar att fiska. Vi bestämde oss då för att boka in en fiskeresa med dem, så att vi en gång för alla kunde lämna Stockholm för att åka och fiska. Nu i efterhand kan jag berätta att det var något av det bästa jag har gjort, fiskeresan var bra på alla möjliga sätt. Chansen att få komma från Stockholm för att fiska i okända vatten var helt otroligt skönt, det kändes som att jag lyckades samla på mig massa ny energi. Om du gillar att fiska och vill upptäcka nya vatten kan jag verkligen rekommendera dig att åka med det här företaget på en fiskeresa.